Efectele sesiunii


… sau despre cum sa visezi ca fumezi, cand n-ai pus o tigara in viata ta, cum sa te trezesti de 3 ori pe noapte speriat ca ai intarziat la examen, asta dupa ce te-ai apucat de invatat cu o seara inainte. Pentru ca n-ai avut timp evident.

Despre cum sa alergi dupa stiri ca pacatosul dupa impartasanie, cum sa cutreieri un mastodont de corp al Universitatii si sa bati la 30 de usi, sa-ti prezinti cauza proiectului care te scapa de „picare”.

Despre cum sa-ti ingropi capul in arhive de ziare si despre cum sa dormi pe apucate, despre cum sa nu-ti dai seama ce pui in gura si sa mananci ciocolata la borcan la 3 noaptea.

Despre cum sa alergi seara cu inima stransa si capul in nori la un interviu pentru AIESEC si sa fii „in high spirits”, cand te gandesti ca ai sa pici examenul de dimineata.

Despre cum sa te inghesui in sala de lectura si sa furi scaunele celorlati, despre cum sa imparti camera de studiu cu inca 50 de oameni si sa razi 5 minute la cea mai inspida gluma, pentru ca nu mai suporti sa inveti. Despre lucruri pe care le ai de invatat si despre lucruri care se dau de fapt la examen. Despre cursuri pierdute si nervi intinsi la maxim.

Despre cum sa asculti Mariah la 12 noaptea cu boxa la ureche pentru ca fiecare din colegele de camera are de invatat. Despre cum sa bei sampanie la ora 1 noaptea ca sa faci pauza de invatat. Despre dume si poante pe care le zici cand nu mai gandesti si care acum stau scrisee pe post it-uri pe unul din peretii camerei, langa calendar.

Despre oameni pe care ii iubesti si care par sa fi reinviat generatia emo peste noapte. Despre oameni care se lasa de facultate. Despre oameni pur si simplu, care iti impartasesc suferinta.

Despre panica de a cadea la taxa.

Despre cei pe care ii dezamagesti si cei pe care ii faci mandri de tine, in egala masura. Despre bani cheltuiti aiurea si totul lasat pe ultima suta de metri. Despre zambete furate, telefoane interminabile si granita dintre vise si realitate.

Despre sesiune.

Shit. Trebuie sa scriu un post mai coerent.

Reclame
 1. axel
  februarie 3, 2010 la 11:57 am

  Hey, it’s AIESEC, not Aiesec. It’s all about brand ambassadorship 🙂

  • februarie 3, 2010 la 12:15 pm

   Pardon, scuzati, schimbat! 🙂

 2. februarie 4, 2010 la 4:54 pm

  Cand am examene atunci imi gasesc timp sa-mi pierd timpul. Ma multumesc sa citesc odata si pa, hai la „joaca”.

 3. bj
  februarie 5, 2010 la 11:10 pm

  Foarte tare post-ul! Ma bucur ca am descoperit inca un blog fain!

  • februarie 13, 2010 la 9:02 pm

   *blushes* Enjoy the ride!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: