Link your business 2010


Pentru ca nimeni nu s-a nascut invatat si pentru ca schimbul de idei intre oameni cu un IQ peste medie nu poate sa aduca dect schimbari pozitive in societate. Pentru ca atunci cand ai sansa sa asisti la sesiuni de training tinute de oameni care lucreaza pentru cele mai mari companii romanesti, nu ai decat de castigat. De cele mai multe ori ideile se fura, de data aceasta ti se ofera.

LINK YOUR BUSINESS 2010

„Ziarul de Iasi si clubul Oameni din Online organizeaza editia a II-a a conferintei „Link Your Business” dedicata promovarii oportunitatilor de afaceri pe care le ofera mediul online.”

Cu alte cuvinte o conferinta unde inveti sa te dezvolti.

Eu am particpat anul acesta prin intermediul AIESEC (avantajul de a fi la o organizatie de voluntariat care spune ceva), ca ajutor la organizare. Asta inseamna ca am stat la receptie, am aranjat mapele de presa si am avut norocul sa asist cam la toate sesiunile.

Din perspectiva unui student pot spune ca am inteles ca „in Romania nu ai sanse sa te dezvolti sub nici o forma” este o prejudecata prin intermediul careia cei puternici ii manipuleaza pe cei slabi. Nu exista nu pot, numai nu vreau.

Si asta au spus-o Gabriel Mardarasievici, Adi Mironescu, Ciprian Gavriliu, Gabriel Curcudel, Doru Panaitescu, Dorin Boerescu, Gabriel Amarandei si Adrian Monoranu. In sesiunile pe care le-au tinut si prin dialogul cu cei din sala, majoritatea oameni de afaceri si ei.

In final a fost vorba despre oameni si folosirea inteligenta a resurselor. Oameni care au stiut ca pot, oameni care au actionat cand altii foloseau frica drept o scuza.

S-a vorbit, printre altele, despre Business Blogging, inovatie si creativitate in mediul online sau social media in afaceri. Si da, s-ar putea ca unele voci rele sa spuna ca unii dintre speakeri si-au facut reclama. I’d say that most of them are just envious.

Construieste-ti viitorul. Asculta de la cei care au ajuns undeva. Gaseste oamenii potriviti si invata de la ei. You only have one shot.

N-am sa spune mai multe. Am sa dau un link:

http://link.ziaruldeiasi.ro/program/

Nothing is impossible. The word itself says „I’m possible.” (Audrey Hepburn)


Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: