Prima pagină > Evenimente in Iasi > Cum a fost la Freelanceri.ro

Cum a fost la Freelanceri.ro


Pentru ca vestile bune circula repede, azi vorbim despre un eveniment din Iasi menit sa incurajeze initiativele oamenilor cu idei.

Freelanceri. ro a fost o conferinta organizata la Iasi de Arhipelago si Fundatia Post – Privatizare. Astfel joi, 23 septembrie, 100 de participanti, freelanceri cunoscuti sau aspiranti, s-au strans in Parcul Stiintific si Tehnologic din Iasi. Scopul lor? Sa ia de la speakerii prezenti know-how-ul necesar unui freelancer de succes.

Si au avut de la cine sa invete. Pentru ca printre Speakerii acestei editii s-au numarat Peter Barta( director executiv al Fundatiei Post-Privatizare), Marius Ursache(Chief Creative Officer si co-fondator al Grapefruit.ro)  sau Adrian Mironescu(consultant si designer de identitate de brand).

Sub motto-ul „Tu esti o afacere!” la conferinta Freelanceri.ro s-a vorbit despre antreprenoriat, branding personal, elemente juridice si contabile si orientarea catre client.

Plusurile conferintei?

  • calitatea speakerilor si deschiderea lor spre public. Nu cred ca a fost o singura intrebare care sa nu primeasca un raspuns pertinent;
  • relevanta subiectelor atinse;
  • organizarea ireprosabila: receptia, coffee break-urile, time managementul si atitudinea organizatorilor oferind un exemplu de „Cum se face”‘.
  • micile surprize, precum cartile oferite de speakeri, degustarea de dupa si tombola.

Mie mi-a placut sa vad atatia oameni cu pasiuni la un loc. Oameni care vad mai departe de criza economica si criza de atitudine si impartasesc notiuni si retete de succes. Din punctul meu de vedere conferinta aceasta serveste drept educatie suplimentara celor care vor sa-si ia viata in propriile maini si sa o modeleze in ceva maret.

Felicitari organizatorilor pentru un eveniment foarte bine facut si astept cu nerabdarea editia de anul viitor.

Si da, jurnalist freelancer imi suna destul de bine. 🙂

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: