Showbiz pe strada ta


Ii vezi „dupa bloc” sau (mai nou) in liceele romanesti. Sunt uber-cooli, un pic neintelesi si foarte greu le ajungi la nas. Trec prin fata ta cu un aer „usor superior” si, de obicei, au purtari „deosebite” si voci puternice. De cele mai multe ori nu trec de 25 de ani, varsta la care viata adevarata isi cere drepturile.

Uneori exagereaza si ii numesti „pitzipoance” sau „cocalari”. Pentru ca hainele acelea arata bine numai la televizor si pentru ca tu, ca om simplu, te ofuschezi cand se comporta de parca lumea s-ar rezuma la cine cu cine se iubeste si ce poarta in timpul asta. Ei fac insa show in felul lor, adunandu-se in strada sau pozand sexy prin cluburi, pentru ca, nu e asa, totul se rezuma la „Carpe Diem”.

O alta parte din spectacolul vietii.

Alteori sunt ridiculazati, trecand in randul celor”frustrati”, asezatii fiind pe aceeasi treapta cu acei copii care canta balade cu fixativul pe post de microfon. Ei insa stiu ca fotografia de la televizor trebuie trasa la indigo si pe strazile tale.

Toata lumea trebuie sa fie faimoasa intr-un fel sau altul. Toti ne individualizam prin ceva si, prin urmare, e normal ca acel ceva sa fie scos in fata, ca doar asa spune si pilda talantilor! Ei si cum sa nu faci ceva ce e aprobat prin Biblie chiar?

Miirajul entertainmentului e pentru unii o Fata Morgana, pentru altii un scop numai bun de urmat si, pentru o a treia categorie, prilej de nascocit prejudecati sau retete. Esti zgomotos pe strada. Vrei sa ajungi/ai ajuns „pe sticla”?

1.Te culci cu directorul.

2. Daca nu, esti sigur nepoata sau fiica a vreunui”bastan”

3.Daca nici una din astea nu merge, atunci oricum esti tu urat si prost, dar dai tu bine pe post ca ai avut noroc chior si te-au ambalat ăia cu țoale de firma.

Sigur tre’ sa fie una din astea!

Entertainmentul si-a proclamat singur independenta si a iesit din cadrul televizorului tau. Si-a gasit loc la tine in strada, intre chioscurile de ziare si alimentara. Poarta haine colorate si tipa si te baga in seama cand ai vrea mai putin. Si aici lumea se imparte pe baricade: ori intelegi, ori te alaturi lor. Ori esti „trecut”, ori te arunci in lumea lor mica, but oh, so eager to take over.

Partea proasta? „It ain’t bringin’ anythin’ new, gents!” De unde atata revolutie, care ii mai e sensul astazi? Suntem prea moderni sa facem vreo revolutie, sa cautam o idee, haideti deci sa incropim o copie proasta. Chiar la intrarea in bloc, chiar in amfiteatrul facultatii.

Partea si mai proasta? Ar fi bine ca acesti „Pseudo – Showmen” sa fie doar adolescenti cu probleme de identitate. Mai grav e cand vezi oamenii de 30 de ani traumatizati de vestea ca trebuie sa creasca. Sa facem diferenta: nu ma refer la acei oameni cu spirit liber si idei cat pentru o natiune, ci la cei care se ascund intr-o geaca de piele, fugind inca de ei insisi.

Pana la urma, fiecare are locul lui in lumea entertainmentului. Nu-i asa?

Poza aici

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: